torstai 20. joulukuuta 2012

¡Cómo vuela el tiempo!

Viime kerrasta onkin jo vierähtänyt tovi! Mutta ei hätää, elämä on rullannut aikalailla samoilla urilla. Tällä viikolla tosin sain ystäväni kyläilemään, joten jotakin spesiaaliakin!
     Viime viikko kului aivan opiskelujen kimpussa; yksi suurempi lopputyö täytyi tehdä ennen joulua, loput sitten vasta tammikuussa. Suurimmalla osalla vaihtarikavereista kokeet olivat jo nyt joulukuulla, joten hirmuisesti ei tullut käytyä ulkona; toki vietettiin pienesti minun synttäreitä tiistaina havajilaisbaarissa (kenen loistava idea sekin oli :D) ja kaverin läksijäisiä perjantaina.
     
Kämppis tietää että naiset tykkää leivoksista! Ja lisäpisteet että  hän oli etsinyt onnentoivotuksen suomeksi netistä.

Tulivuorijuoma ja muuta samankaltaista

       Ystäväni tuli tänne sunnuntai iltana, jolloin kämppisteni ja vuokranantajan kanssa syötiin illallista kämpillä. Tortillojen perään jälkkäriksi pipari-valkosuklaajäädykettä, näytti maistuvan kaikille vaikkakin oli hiukan eksoottista ;) Maanantai, tiistai ja keskiviikko ihmeteltiin Madridia yhdessä ja tuli huomattua että kaupunkitietämykseni ei ole aivan huipussaan. Jaahas, mikähän lie tuo iso talo tuossa noin, oiskohan se vaikka joku valtion hallintorakennus, tai voishan se vaikka olla museo! :D En ollu paljoa väärässä rakennushan oli siis Nuevos Ministerios, jossa on useita ministeriöitä eli hallintorakennus ja rakennuksen edessä on jokin näyttelytila! Jes :) Mainittava on myös se että käytiin katsomassa flamencoa läheisessä tablaossa nimeltä Villa-Rosa, lisätietoa täältä. Sielläkin esiintyjät olivat erittäin hyviä ja tunti hujahti aivan hetkessä. 
   Myös tuli huomattua se että alun kaunpungin tutkimisen jälkeen ei tule enää pyörittyä kun muutamissa kaupunginosissa (Centro, Sol, Lavapies, Cortes, San Bernardo, Latina, Chueca, Justicia, Embajadores etc). Tähän tietysti vaikuttaa se että asun Calle Mayorilla, joka on aivan keskustassa. 
    Taidan tänään vain syödä piparisuklaata ja rentoutua telkkarin parissa, sillä ensi viikolla alkaa armoton kokeisiin luku ja lopputöiden väsääminen. Pipari- ja joulusuklaan voimilla etiäpäin :) Niin ja sainpahan UAM:in opiskelijakortin, vastahan tuo tuli kesäkuussa tilattua!
    
PS. Aika rientää kun on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti