sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Maalia, juhlia ja lampaita

Tämä viikko on ollut kaikin puolin onnistunut. Alkuviikko toki kului tuttuun tapaan opiskellen ja huilaillessa. Maanantaina tapasin ensimmäistä kertaa Tandem parini; "ohjelman" ideana on siis kielivaihto. Ensimmäisellä kerralla puhuimme niitä näitä kahvikupin äärellä espanjaksi ja ensi tiistaina vuorossa on ainakin teoriassa englannin kielellä jutustelua. Parini vaikuttaa mukavalle ja puheliaalle, joten eiköhän vaaditut tunnit tule ihan hyvin kasaan :) Pilates tunnit ovat myös osoittautuneet mukavaksi vaihteluksi arkeen. Yllättäen hyvin olen pysynyt kärryillä siitä mitä milloinkin tapahtuu; pikkusen kun vielä vilkuilee että mitä ne muut tekee. Ombligo atrás, on tullut tutuksi kun napa meinaa valahtaa! :)
       Sitten taas viikon loppupuoli toi mukanaan yöelämää. Perjantaina tehtiin itse pitsaa kämpillä muutamille kavereille ja sitten myöhemmin siirryttiin Zoologico klubin Paint Glow Party -juhliin, joissa ihoa maalattiin loistavilla maaleilla. Alkuillasta luukki oli vielä kohdillaan maaleineen kaikkineen mutta sitten metrinmittaiset miehet (!) alkoivat ampua vesipyssyillä maalivettä kohti. Sanoisinko että tyylikkyys oli kaukana siitä vesilookista! Kämppiksen kaveri kun oli täällä niin olihan se lähdettävä ulos myös seuraavana iltana, joten lauantaina otettiin suunnaksi ensin kuuluisa El Tigre baari, jossa syötiin erilaisia pöytään kannettuja tapaksia, suurinosa tosin melkoisen lihapitoisia :(. Siitä sitten vaatteidenvaihdon jälkeen Kapitaliin tanssimaan. Täällä jaksaa juhlia kaksikin iltaa putkeen, sillä olin liikenteellä lähes holittomalla linjalla ;)
Kengät Zoologico illan jälkeen, naamasta ei voinut ottaa kuvaa!
     Tänä aamuna sitten lähdin kauppaan ja ulko-oven luona rupesin ihmettelemään miten haisee hieman pahalle, mutta sehän selvisi melko pian... Calle Mayor oli täynnä ihmisiä, lampaita ja hevosia, joista siis toki kaksi jälkimmäistä aiheutti tuon hajuelämyksen. Minulle ei selvinny mikä tämä kulkue oli mutta porukkaa riitti :)


Hajun lähde

Ihmispaljoutta

Cleaning crew
    Katsotaan mitä ensi viikko tuo tulleessaan, toivottavasti ei lisää kakkaa! :D Aika menee niin nopeasti, jo parin viikon päästä saan äitin vieraaksi.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Sanna! Älä anna navan valahtaa, nauti elämästä ja äidille terveisiä kunhan tulee kylään, hihii. :) t. Saara

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla sinusta Saara! Pidän mielessä ;)Nautihan sinäkin, pian jo nähdään! :)

    VastaaPoista